Home

"Sport za sve" CENTAR

MB: 03840417

 

telefon: 4922 720

faks: 4922 721

email: DSR Centar

 

žiro račun:

2360000 – 1101463414

 

četvrtak, 23. kolovoza 2012 10:55

BESPLATNI AQUA FITNESS NA JARUNU DO 06. RUJNA 2012.

dsa

"Sport za sve Centar“ Zagreb, tijekom ljeta organizira Aqua Fitness u malom Jarunskom jezeru, utorkom, četvrtkom i petkom od 10,00 do 11,30 sati.
Planirani su i dodatni sportski sadržaji u dogovoru sa sudionicima ( st. tenis, badminton, viseća kuglana, boćanje). Pozivamo građane Zagreba da iskoriste preostale ljetne dane, te da za ovih vrućih ljetnih dana uz hlađenje u Jarunu, tjelovježbom u jezeru poboljšaju svoju kondiciju i zdravlje!

Ne treba zanemariti da je veliki benefit ljetnih jarunskih okupljanja druženje, vedro raspoloženje i zdrav, krepak osmijeh.

Ljetni rekreativni program traje cijelo ljeto, do 06. rujna 2012., a za sudionike je besplatan. Informacije možete dobiti na telefone udruge "Sport za sve" 49 22 720 ili 099 676 4071.

nedjelja, 27. svibnja 2012 15:02

SVJETSKI DAN SPORTA - 30.5.2012.

dsa

Pozivamo učenike grada Zagreba na manifestaciju "SPORTSKO-REKREATIVNI SUSRETI UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA ZAGREBA" uz obilježavanje 20. svjetskog dana sporta na RŠC-u Jarun (sportski tereni kod Malog jezera). Nekoliko slika od prošle godine pogledajte ispod.

Više o svemu ovdje.

subota, 19. svibnja 2012 22:22

10. JARUNSKI SPORTSKI SUSRETI - 25.5.2012.

“JARUNSKI SUSRETI” su tradicionalna sportsko rekreativna i kulturno-zabavna manifestacija Zagrepčana starije životne dobi. Cilj nam je popularizirati pozitivni utjecaj redovitog kretanja i vježbanja na generaciju treće životne dobi!

das

Manifestacija se održava se na RŠC JARUN, kod «Aquariusa», s početkom u 9,45 g. Ove godine nam je 10.-ta obljetnica druženja i natjecanja s ostalim Zagrepčanima.

Za discipline i satnicu pogledati ovdje.

das dsa

srijeda, 9. svibnja 2012 13:10

MANIFESTACIJA «S OBITELJI - SPORTOM U EUROPU », 12.05.2012.

U subotu, 12.05.2012. sportski tereni RŠC “JARUN” kod malog jezera, bit će mjesto druženja i «odmjeravanja» sportskih znanja, vještina i spretnosti između zagrebačkih obitelji!

test


Cilj manifestacije su zajednički nastupi djece svih dobi, majki i očeva te djedova i baka, i unapređivanje obiteljskih odnosa kroz sportsko rekreativna natjecanja.
Obilježavanjem Međunarodnog dana obitelji želimo podsjetiti da se bitna obilježja čovječanstva poput zajedništva, tolerancije, demokracije, dobrih međusobnih odnosa, počinju izgrađivati u obitelji, a razvijamo ih i kroz sportska natjecanja.
Stoga u subotu posao nemojte donijeti doma, probleme nakratko ostavite po strani, zagrlite svoje najdraže i dođite se nadmetati i zabaviti na terene RŠC Jarun!

“PROVEDIMO DAN S OBITELJI – U SPORTU”

Program manifestacije i okvirnu satnicu možete pogledati ovdje!

ponedjeljak, 26. ožujka 2012 12:06

«KRETANJEM do ZDRAVLJA», RŠC Jarun - 31.03.2012.

s

Udruga «Sport za sve Centar» obilježava Svjetski dan zdravlja sportsko - rekreativnom i zdravstveno - preventivnom manifestacijom.

PROGRAM potražite ovdje.

Pozvani su svi sugrađani, a sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno!

četvrtak, 8. rujna 2011 13:03

Olimpijada zdravlja - 10.9.2011. RŠC Jarun (veliko jezero)

hod

Povodom Hrvatskog olimpijskog dana 10.09., pozivamo djecu, roditelje, nastavnike kao i sve građane da se u olimpijskom duhu “VAŽNO JE SUDJELOVATI A NE POBIJEDITI” uključe, rekreativno ili natjecateljski, u program aktivnosti na sportskim terenima velikog Jarunskog jezera.

Cilj akcije je kroz olimpizam promicati vrijednosti koje se u čovjeku razvijaju kroz sport, bilo da je riječ o aktivnom ili rekreativnom bavljenju sportom.

Sudjelovanje u ovom programu je potpuno besplatno za sve, a natjecatelji neće ostati bez prigodnih sportskih i promotivnih nagradica! Očekujemo vas od 10 sati!

Više o programu ovdje.

četvrtak, 21. srpnja 2011 3:30

Jarunski Aqua fitnes - od 1.7. do 31.8.

Besplatno vježbanje za sve Zagrepčane

Vježbanje u vodi najbolji je način ljetne rekreacije. Gotovo bez znojenja povećavate kondiciju i izdržljivost, poboljšavate pokretljivost zglobova i mišićnu snagu. Ne samo da se relaksirate kroz predviđene vježbe, nego i zabavnim druženjem i novim poznastvima.

aqua fitnes

Stoga pozivamo građane na malo Jarunsko jezero, svaki utorak i četvrtak od 9,30 sati, da iskušaju ovaj novi način ljetne rekreacije. Osim što pozitivno djeluje na zdravlje i omogućava preplanuli ten, olakšava provođenjei vrućih ljetnih dana u gradu.

subota, 28. svibnja 2011 15:31

Jarunski susreti

“JARUNSKI SUSRETI” su tradicionalna sportsko rekreativna i zabavna manifestacija Zagrepčana starije životne dobi ("seniora").

d

Svoje motoričke sposobnosti moći će «odmjetiti» kroz sportsko rekreativna natjecanja (u badmnintonu, st. tenisu, senior. višeboju, visećoj kuglani, «golometu 65+», beli , šahu ... ), zabaviti se uz nastupe različitih grupa, zaplesati uz živu glazbu, prikazati što dobro znaju (pjevati, pričati viceve)!

Priredili smo prigodne nagrade a sudjelovanje u programu manifestacije je besplatno. I još jednom vas pozivamo:

JER AKO JOŠ NISTE DIO SPORTSKE “KLIKE” EVO VAM PRILIKE!

Discipline potražite ovdje.

ponedjeljak, 23. svibnja 2011 14:40

Svjetski dan sporta

obilježava se u svijetu zadnje srijede u svibnju, već 19. godina. Sve sportske i rekreativne organizacije pozivaju svoje članove, kao i sve sugrađane, da se taj dan barem 15 MINUTA BAVE NEKOM TJELESNOM AKTIVNOŠĆU (hodaju,
trče, plivaju, rolaju se, voze bicikl .... )!

d

Na taj način skrećemo pozornost na činjenicu da je u današnje vrijeme kretanje i bavljenje tjelesnom aktivnošću nužno i sve potrebnije!

Naša udruga će 25.05., uz redovne programe vježbanja u gradskim dvoranama i bazenima, programom sportsko rekreativnih natjecanja za djecu osnovnih škola Zagreba obilježiti Dan sporta, na sportskim terenima RŠC “JARUN”, kod malog jezera
(ulaz Gredice i Petrine).

Programom smo predvidjeli natjecanja od 9,30 – 14,00 sati u niz sportova i igara.

DISCIPLINE - ovdje!

Osigurane su prigodne nagrade, a sudjelovanje je besplatno!

Prijaviti se možete mailom na: dsr-centar@zg.t-com.hr

srijeda, 18. svibnja 2011 12:35

Udruga za prevenciju prekomjerne težine, povodom Europskog dana debljine, organizira javnoznastvenu akciju "Navike promijeni – zdravlje pokreni!".

Pozivamo vas da svojim sudjelovanjem pomognete akciju te pridonesete širenju svijesti o debljini koja je ozbiljan društveni i zdravstveni problem, te se tim činom pridružimo obilježavanju Europskog dana debljine i svjesnosti o bolesti!

Detaljnje informacije možete pogledati na: www.uppt.hr

nedjelja, 8 svibnja 2011 17:05

Manifestacijom "OBITELJSKI DAN U SPORTU ZAJEDNO" 15.05.2011. obilježiti ćemo Svjetski dan obitelji.

d

Cilj manifestacije je okupiti članove obitelji u slobodno vrijeme, omogućiti im da na interesantan i aktivan način provedu zajedničke trenutke na sam Svjetski dan obitelji.

Sportski tereni RŠC “JARUN” kod malog jezera, bit će mjesto druženja i «odmjeravanja» sportskih vještina i spretnosti između zagrebačkih obitelji.

“PROVEDIMO DAN U SPORTU – S OBITELJI”

Planirane sportsko rekreativne discipline i satnicu možete pogledati ovdje!

petak, 8 travnja 2011 17:24

Igre zdravlja na Jarunu u nedjelju

d

Pozivamo građane Zagreba na SPORTSKO-EDUKATIVNU i HUMANITARNU manifestaciju uz obilježavanje SVJETSKOG DANA ZDRAVLJA.

Manifestacija će se održati na RŠC Jarunu, tj. na sportskim terenima kod Malog jezera od 10 sati.

Više informacija ovdje.

Očekuje vas nogomet, košarka, badminton, poligon, utrka ...

"Poklonimo bolesnoj djeci bilježnice!"

petak, 15 listopad 2010 10:40

Ljetni AQUA FITNES na Jarunu (pilot projekt)

Od 01. srpnja do 30. kolovoza 2010. je, u organizaciji naše udruge, provodeno besplatno vježbanje za naše sugrađane u Jarunskom jezeru. Odazvali su se članovi našeg društva i sugrađani koji su ljetne vrućine ublažavali na našem «Zagrebačkom moru».

Bilo je to jedinstveno i izuzetno zanimljivo druženje kroz «jezerske aktivnosti», zahvaljujući «novo otkrivenom» rekvizitu za vodu (zovu je plivaća spužva, plivaća zmija i sl.).

Vježbali smo i plivali do Otoka ljubavi (čak i neplivači) dva puta tjedno, od 90 do 120 minuta. Vjerujem da je svima koji su iskusili ovu, novu vrstu ljetne aktivnosti u našem gradu, bilo korisno i zabavno, te da je kroz ovaj vid druženja ljeto svima prebrzo prošlo!

Najavljujemo nastavak slijedeće ljeto!

Organizator i voditelj ovih aktivnosti bila je prof. Karolina Muža.

ponedjeljak, 13 rujan 2010 10:03

Hrvatski olimpijski dan - "Važno je sudjelovati, a ne i pobijediti"

Pozivamo djecu osnovnih škola, njihove roditelje i nastavnike da se u duhu olimpijskog pokreta “VAŽNO JE SUDJELOVATI A NE POBIJEDITI” uključe u aktivnosti 19. rujna i vlastitim primjerom podrže nastojanja svih nas da se što više građana bavi sportom!

Cilj akcije je kroz olimpizam promicati vrijednosti koje se u čovjeku razvijaju kroz sport, bilo da je riječ o aktivnom ili rekreativnom bavljenju sportom.

Sudjelovanje u ovom programu potpuno besplatno za djecu i roditelje, a najspretniji natjecatelji neće ostati bez prigodnih sportskih i promotivnih nagradica!

Ove godine Hrvatski dan olimpijskih igara planiramo obilježiti nizom sportsko rekreativnih natjecanja u školi N. Tesla, u Matetićevoj 67.

Više informacija, discipline i okvirna satnica OVDJE.

ponedjeljak, 24 svibanj 2010 12:27

Svjetski dan sporta obilježavamo u srijedu 26. svibnja od 9 sati.

Propozicije i okvirnu satnicu možete preuzeti ovdje.

svjetski dan sporta

“JARUNSKI SUSRETI” su tradicionalna sportsko rekreativna manifestacija na koju pozivamo, uz članove našeg društva, sve zagrepčane starije dobi.

Osim kroz sportsko rekreativna natjecanja, sudionici će se moći zabaviti uz nastupe različitih grupa, zaplesati uz živu glazbu, prikazati što dobro znaju (pjevati, recetirati , pričati viceve).

jarunski susreti

DOĐITE SVAKAKO, JER AKO JOŠ NISTE DIO SPORTSKE “KLIKE”
EVO VAM PRILIKE!

srijeda, 5 svibanj 2010 16:27

Nizom sportsko rekreativnih aktivnosti i ove godine Društvo «Sport za sve» Centar obilježit će Svjetski dan obitelji, 15. 05. 2010.

olimpijski dan

nedjelja, 4 listopad 2009 0:24

Otvorena je Galerija slika...

četvrtak, 1 listopad 2009 15:43

Izlet u Rijeku i Lovran

Pod "Izleti" možete naći plan i program pute te više informacija o Rijeci i Lovranu ;)

četvrtak, 1 listopad 2009 15:33

6. Maksimirske jeseni - 16. rujna 2009. godine

Po šesti put članovi Društva «Sport za sve» Centar sudjelovali su na ovoj SPORTSKO-REKREACIJSKOJ, KULTURNO-UMJETNIČKOJ i ZDRAVSTVENO PREVENTIVNOJ manifestaciji namjenjenoj osobama starijima od 55 godina.

Park Maksimir nas je dočekao osunčan, ali i pomalo razočaran brojem prisutnih. Bilo nas je sa svih strana Hrvatske, ali najmanje iz Zagreba.
Nas je bilo 50-tak iz udruge, i bili smo među najbrojnijima! Lijepo smo se proveli; natjecali smo se na Stazi zdravlja s dvije ekipe, a naše tri umjetnice pokušale su «uhvatiti» što ljepši motiv park šume Maksimir. Ostali su provjeravali svoje zdravstveno stanje, a i pratili na pozornici prekrasni kulturno umjetnički program svojih vršnjaka.

Osvojili smo i MEDALJE (gđa Željka Tintor u umjetničkom stvaralaštvu, a gospodin Toni Glavina u Slalomu s loptom)! Čestitamo im, svima ostalima želimo više sreće slijedeći put!

Svi smo počašćeni vrlo ukusnim ručkom (velika pohvala kuharima), a na kraju – prema našoj ustaljenoj tradiciji, malo smo isprobali Maksimirski plesni podij!
Naravno da ugođaj ne bi bio potpun da nismo posjetli «ROĐAKE» u Zološkom vrtu, što su nam organizatori besplatno omogućili. Hvala im!
Svi koji niste bili, pogledajte kako nam je dobro bilo, možda se vidimo dogodine!

Evo i ostatak slika u albumu:

petak, 25 rujan 2009 1:46

Rezultati Hrvatskog olimpijskog dana

Klikom ovdje pročitajte izvještaj i rezultate sa Hrvatskog olimpijskog dana održanog 20. rujna u OŠ Bartola Kašića...

srijeda, 23 rujan 2009 10:35

Izvještaj sa Tjedna mobilnosti
(Bundek, subota, 19. rujna 2009. godine)

Bio je to predivan dan! Obilje različitih sportsko - rekreativnih, plesnih i umjetničkih programa!

Šlag na kraju - prijateljska utakmica "BAKA protiv UNUKA", ženske seniorske reprezentacije Hrvatske "60+", protiv kikića NK Kustošije. Bila je to iznimno interesantna i nadasve borbena utakmica, koja
je završila 0:0. Da bi se dobio pobjednik, izvođeni su "penali"; njih dvadeset i nekoliko i nas osam! U velikoj borbi - bake s manje kondicije ipak su posustale i časno izgubile ovu važnu utakmicu!

Zakazana je i "revanš" utakmica - dogodine!

Čestitamo pobjednicima, ali i našim nogometašicama - seniorkama 60+ na odvažnoj borbi do zadnje sekunde!

Evo i ostatak slika u albumu:

ponedjeljak, 21 rujan 2009 21:50

Evo slike sa Hrvatskog olimpijskog dana...

Evo i ostatak slika u albumu:

utorak, 15 rujan 2009 10:47

U okviru "Tjedna mobilnosti" kojeg organizira Gradski ured za
zdravstvo, naše društvo "Sport za sve Centar" pozvano je da
prezentira dio aktivnosti koje provodi u okviru redovitog
djelovanja.

Stoga pozivamo sve zainteresirane članove i
učesnike naših programa aktivnosti (učenike i roditelje,
studente, osobe starije dobi ... ) da DOĐU 19.09.2009. na
BUNDEK
(ulaz kod pontonske pozornice) oko 9,50 sati.

Osim u aktivnostima koje ćemo mi organizirati (natjecanje u boćanju,
visećoj kuglani, poligonu spretnosti, malom nogometu za žene -
"seniorskom golometu", biatlonu ... ) svi će moći sudjelovati i
u ostalim programima i sportovima prema izboru ( npr. st. tenis,
badminton, vožnja u eko čamcima, vožnja kanua ...).

utorak, 15 rujan 2009 10:47

Najavljujemo HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN kojeg ćemo obilježiti u ovu nedjelju, 20. rujna, u OŠ Bartola Kašića od 9.30 sati.

Plakat možete vidjeti u nastavku, a okvirne propozicije i satnicu klikom ovdje ;)

Vidimo se u nedjelju...

petak, 22 svibanj 2009 11:21

Evo objavljujemo letke za Svjetski dan sporta i Jarunske susrete...

       

      

Nadamo se da ćemo i galeriju slika s Obiteljskog dana tokom vikenda uspjeti uplodati ;)

ponedjeljak, 18 svibanj 2009 9:41

Iduću srijedu, 27. svibnja održava se Svjetski dan sporta...dođite na ŠRC Jarun i pridružite nam se...

Okvirnu satnicu i propozicije pročitajte ovdje.

Uskoro ćemo i objaviti galeriju slika i mali izvještaj s Obiteljskog dana održanog prekjučer...

ponedjeljak, 11 svibanj 2009 21:24

Ovu subotu, 16. svibnja se održava tradicionalni Obiteljski dan u sportu i rekreaciji na Jarunu. Početak je u 9 h.

Dođite i sudjelujte u obiteljskim turnirima u badmintonu, nogometu, graničaru, košarci i stolnom tenisu...

Pročitajte propozicije i vidimo se na Jarunu...

četvrtak, 23 travanj 2009 22:47

Aktualni programi vježbanja se nalaze na stranici "Programi vježbanja"

Najavljene su:
- tri nadolazeće manifestacije: Obiteljski dan (16.5.), Svjetski dan sporta (27.5.) i Jarunski susreti (29.5.)
- dva izleta: Turopolje (26.4) i Osijek - Bizovačke toplice (28.4.)

srijeda, 7. siječanj 2009 20:59
Stranica se trenutno osvježava novim informacijama i uskoro će biti online.

DSR Centar © 2009

Last updated: utorak, 9. travnja 2013 11:25

Kontaktiraj administratora emailom